Има модел с 4 лъча, т.е. няколко групи диоди светещи в четири посоки, аз съм с такива 2ра година, никакви ядове засега, освен това изглеждат по-добре от следващите. Има модел с 3 лъча, при тях имах проблем с веднъж с един клиент, на 2рия ден изгоря едната крушка, рекламация мина но все пак. Общо взето препоръчвам български доставчик поемащ гаранция, макар че на практика всичко е един и същ боклук.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщениеЗдравейте,
Днес сутринта като запалих километрите на средното дисплейче започнаха да ми мигат постоянно. Следобяд като се прибирах пак беше така. Някой да има идея защо?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщениеЗдравейте,
Днес сутринта като запалих километрите на средното дисплейче започнаха да ми мигат постоянно. Следобяд като се прибирах пак беше така. Някой да има идея защо?Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Благодаря за отговорите. И аз си помислих за акумулатора, но ще е глупаво индикция за слаб акумулатор на тази кола да е мигането на километрите. Можеше да си изкочи едно акумулаторче на дисплея с надпис....sigpic
1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD
Comment
-
Единствено възможното е да ги свалиш и дадеш за хромиране. Като има два вида- чрез химически начин, с електролиза или нещо подобно и чрез потопяване във вана с хром.Варианта с ваната е на фирма в Пловдив, но не зная име.Търси в бета.
По мое лично убеждение от ново по хубаво няма.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от a.parushev Покажи съобщениеКолеги, има ли вариант за освежаване на външните дръжки на вратите, защото на места покритието е започнало да се люпи? Търсих да намеря подобна тема, но нещо не се справих.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Някой може ли да даде смислен отговор защо 10 вата бушоноподобна крушка като на ламповите телевизори или старите модели коли свети нормално в предния плафон, а в багажника примгва много бързо и все едно мъждее?
Бях поръчал четири крушки, едната я боднах в предния плафон, с другите 3 ги сменях една след друга в плафона на багажника и резултата е гореописания.
Нормалната крушка си свети и преди и след пробата на тези крушки.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщениеКак да разбера дали колата ми има калорифер или някакъв друг вид отопление, че зимата идва и попаднах на инфо, че някои 59-ки имат разни отоплителни уреди
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment