Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има модел с 4 лъча, т.е. няколко групи диоди светещи в четири посоки, аз съм с такива 2ра година, никакви ядове засега, освен това изглеждат по-добре от следващите. Има модел с 3 лъча, при тях имах проблем с веднъж с един клиент, на 2рия ден изгоря едната крушка, рекламация мина но все пак. Общо взето препоръчвам български доставчик поемащ гаранция, макар че на практика всичко е един и същ боклук.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• И тези евтините реално са с 4 лъча, защото имат по 3 светодиода от цвят, които светят напред през лупа.

Наистина е добре, човек да си подсигури резервни.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Здравейте,
        Днес сутринта като запалих километрите на средното дисплейче започнаха да ми мигат постоянно. Следобяд като се прибирах пак беше така. Някой да има идея защо?
        Attached Files
        Last edited by invinceble; d.m.y г., 21:39. Основание: грешка
        sigpic
        1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
        2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
        2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщение
          Здравейте,
          Днес сутринта като запалих километрите на средното дисплейче започнаха да ми мигат постоянно. Следобяд като се прибирах пак беше така. Някой да има идея защо?
          Май ще трябва прокси!
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщение
            Здравейте,
            До колкото знам - индикатор за грешка или слаб акумулатор. При мен се появи само веднуж след като полувин ден ръчках новата мултимедия и акумулатора май наистина се беше поизтощил. След като покарах стотина километра спря да мига.....
            Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

• Вземи зарядно, зареди акумулатора,покарай и след седмица отново пиши какво е положението.

И без това идва зима, дори да не е от това зареждането ще е полезно за акумулатора.
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Благодаря за отговорите. И аз си помислих за акумулатора, но ще е глупаво индикция за слаб акумулатор на тази кола да е мигането на километрите. Можеше да си изкочи едно акумулаторче на дисплея с надпис....
                sigpic
                1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Ами почти винаги няма индикация.Просто колата не пали, като преди това започват "магариите" от най различни естество-разбира се по електрониката...

Comment

• Колеги, има ли вариант за освежаване на външните дръжки на вратите, защото на места покритието е започнало да се люпи? Търсих да намеря подобна тема, но нещо не се справих.
                    Alfa Romeo 159sw 2.0JTDm 200 к.с. - Окт'10

Comment

• Единствено възможното е да ги свалиш и дадеш за хромиране. Като има два вида- чрез химически начин, с електролиза или нещо подобно и чрез потопяване във вана с хром.Варианта с ваната е на фирма в Пловдив, но не зная име.Търси в бета.

По мое лично убеждение от ново по хубаво няма.

Comment

• Първоначално публикувано от a.parushev Покажи съобщение
                        Колеги, има ли вариант за освежаване на външните дръжки на вратите, защото на места покритието е започнало да се люпи? Търсих да намеря подобна тема, но нещо не се справих.
                        http://www.ewertlak.com/ - но отнема около 10 дни.
                        Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

• Някой може ли да даде смислен отговор защо 10 вата бушоноподобна крушка като на ламповите телевизори или старите модели коли свети нормално в предния плафон, а в багажника примгва много бързо и все едно мъждее?

Бях поръчал четири крушки, едната я боднах в предния плафон, с другите 3 ги сменях една след друга в плафона на багажника и резултата е гореописания.

Нормалната крушка си свети и преди и след пробата на тези крушки.

Comment

• Виж дали примигват по същия начин тези на сенниците. Те са в един токов кръг с тази на багажника. Разликата е, че тази в багажника се управлява по шаси през контакт в бравата на капака.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Как да разбера дали колата ми има калорифер или някакъв друг вид отопление, че зимата идва и попаднах на инфо, че някои 59-ки имат разни отоплителни уреди
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

• Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщение
                                Как да разбера дали колата ми има калорифер или някакъв друг вид отопление, че зимата идва и попаднах на инфо, че някои 59-ки имат разни отоплителни уреди
                                При версиите с калорифер до таблото с четирите мощни предпазителя над плюсовата клема на акумулатора, трябва да има едно по-малко табло с 2 предпазителя (30 и 50 амперов).

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X